0034-965060608

Reviews

Karel writes:

We zijn nu al 2 jaar oprij naar Albir geweest in Font rotja in app. D233 is uitstekend bevallen alles prima geregeld mooi app.. Met mooi zwembad en het hele complex goed beveiligd.Dit is echt een aanrader. Wij zullen hier echt niet voor de laatste keer zijn geweest.

Willen & Ingrid Ruijs writes:

Wij zijn een klant en huren een bungalow aan de Costa Blanca bij de firma, Inmobilaria. Hendrikus & Van Bunningen. Wij hebben dit bedrijf gevonden via Google, de rede was dat wij weer terug wilde naar Spanje en wel naar de Costa Blanca La Nucia. Voorheen hadden wij al 15 jaar daar gewoond, maar zijn toch maar weer teruggegaan naar Holanda. Daar na een jaar gewoond te hebben is het ons toch niet bevallen, wij werden ziek vooral in de winter maanden longontsteking, astma enz, ook was alles veel te duur voor ons, maar het klimaat dat waren wij niet meer gewend na 15 jaar in Spanje te hebben gewoond. Dus weer inpakken en wegwezen , was wel heel erg zwaar vooral dat je weer alles moet gaan regelen verhuizing enz. Maar doordat wij intussen steeds contact hadden met Tiffanny van de firma Hendrikus & Van Bunningen aan de Costa Blanca heeft zij ons steeds goed bijgestaan en heeft steeds goed contact met ons gehad. Wij wilde niet meer gaan kopen maar huren, en dat is heel erg goed gelukt bij Tiffanny,. Nadat wij in Spanje zijn aangekomen, in september dit jaar 2017 zijn wij eerst naar een camping gegaan in Benidorm wij hadden namelijk geen huis meer en hebben toen in Nederland een toercaravan gekocht, Maar Tiffanny heeft intussen ook niet stil gezeten zij heeft een leuk huis gevonden voor ons dat ons erg aansprak, dat was in La Nucia een bungalow met een leuke tuin, ze wist precies wat wij zochten. We hebben toen met haar en de eigenaar een afspraak gemaakt om alles op papier te zetten volgens de Spaanse wetten, en daar weet tiffanny wel raad mee, zij spreekt ook vloeiend spaans en dat heb je ook wel nodig. Ook verzorgde zij de overdracht van het water en de electra, dat heet Aqualia en Ibradola . Ook zorgde ze dat alles naar wens is en dat alles 100% in orde is, . Verder kan ik dat bedrijf aan bevelen. Ik weet een leuk spreuk voor haar. en dat is. ¨Ik zeg wat ik doe, en ik doe wat ik zeg. En ik kan dat beamen. Tiffanny ga zo door, wij zijn blij met jou. en nog hartelijk bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt, en nog steeds doet , als het nodig zal zijn. Heel veel sterkte in het Nieuwe Jaar. 2018.

Janice & Terry Plummet writes:

We stayed at a Villa supplied by the Company during a six month period. Everything was perfect for us & the Service provided was absolutely the best that we could have expected. The Villa in Balena Blanca was superbly equipped with all that we needed. We would have no hesitation whatsoever in recommending the Company to anyone looking for either short or long term lets in the Albir & surrounding areas. Yours sincerely

Ronald westerduin writes:

Door een vriendin van mij kwam ik in contact met het makelaars kantoor Hendrikus & van Bunningen, Het was heel apart, want bij het eerste gesprek leek het of ik je al jaren kende. Zo'n fijne sfeer. De bezichtiging van het huis was snel geregeld. Het huurcontract dus ook en werd getekend op jouw huisadres! Ook heel bijzonder. Er waren echter wat zaken in het huis, die verouderd waren of niet functioneerde. Dit werd in de kortst mogelijke tijd opgelost. Wat toch uniek in Spanje is. Door de goede band, die jij hebt met de verhuurder kreeg ik binnen drie weken al een prachtige nieuwe lounge bank. Bij het afleveren van de bank, kreeg ik ook telefonische hulp van jou, waardoor men de bank tot in mijn huis afleverde, wat men eerst niet wilde doen. Als je de Spaanse taal niet goed beheerst is het toch fijn om een Nederlandse als contact persoon te hebben, die de Spaanse taal uitmuntend beheerst. Dus Tiffanny, ik raad iedereen aan, die een huis wil huren of verhuren met "in Costa Blanca" in zee te gaan! Dat zal bij in- en verkoop van huizen ook wel het geval zijn. Met een hartelijke groet,

Raoul & Nadia writes:

Onze ervaring met : In Costa Blanca: makelaars Hendikus en van Bunningen is buitengewoon fantastisch te noemen. We verbleven al geruime tijd enige maanden per jaar in Spanje en waren het zat elke keer alles te moeten inpakken en weer naar Nederland te moeten verhuizen. In Nederland hebben we gezocht naar een appartement voor lange termijn rondom Benidorm. Op de site www.in-costa-blanca.eu vonden we een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Het contact wat er na volgde was super te noemen en alle gesprekken gingen gewoon in het Nederlands!! Geen enkele vraag is onbeantwoord gebleven en hebben ze veel tijd en moeite gedaan ons hier in te helpen.. Verder was de begeleiding en de zakelijke afwikkeling perfect Dank zij hun hebben we een pracht van een Appartement voor enige jaren kunnen huren. We hebben inmiddels velen verwezen naar dit Makelaars bureau. Nogmaals bedankt .

Marjolijn writes:

Wat een geweldige service, mag even vermeld worden. Ik heb mijn verhaal verteld en had een appartement nodig op hele korte termijn. Vriendelijk en begripvol zijn ze aan de slag gegaan . Ik heb nu een geweldig appartement waar ik heerlijk ga genieten . Dank voor jullie geweldige service en Tiffany jij helemaal .

Henny van der Loo writes:

Een aanrader voor iedereen die iets voor de langere termijn wil huren aan de Costa Blanca. Wij zijn zeer tevreden over deze organisatie, en kunnen het iedereen aanbevelen. Vriendelijke en super aardige mensen, die echt de moeite nemen om je overal mee te helpen. En voor ons super handig....alles in het Nederlands. Klasse. Zo kom je ze niet vaak meer tegen. Met vriendelijke groet. Henny

Gonzalo Varona writes:

Deseo escribir unas líneas para Agradecer al Personal de la Agencia Costa Blanca por su Labor, Seriedad y el de estar Constantemente Informado de las Gestiones que van Realizando. Por éste motivo quiero agradecer Públicamente a Tifanny por su Gran Labor. Hay un Refrán en España que dice : ( Es de bien nacido el ser Agradecido ). Recomiendo que prueben con ésta Agencia. Tienen mucho que Ganar y poco que Perder. Saludos a todos y sigan en ésa Línea.

Elena & Igor writes:

We have been working with Hendrikus & Van Bunningen since 2015. During all this time they representing our interests as landlords and were proved as honest, client orientated and professional people. We strongly sure that HvB best company in this market. Elena, Igor, Saint-Petersburg, Russia.

Lok van Vreeswijk writes:

Hendrikus & van Bunningen heeft mij gelopen mijn huis te verkopen. Nadat mijn huis al 2 jaar bij een makelaar in La Nucia te koop stond, besloot ik mijn huis bij meerdere andere makelaars te plaatsen.  Binnen een week kreeg ik een belletje van Ray dat zij 2 bezichtigingen hadden geregeld. Dit werd helaas niets maar de derde week was het raak. De klant had interesse in mijn huis. Drie weken daarna was de koop afgerond. Dit terwijl de andere makelaars niets van hun hebben laten horen. Als dank aan Hendrikus en van Bunningen schrijf ik deze positieve beoordeling.

Saba Anthony writes:

Lovely people and great service. During the sale of a house do i have to rely on the property broker. Always got a good and trusted feeling and afterall a great service. Many thanks from Ms Rogers.

subscribe for our newsletter